VRIES LEVELSYSTEMS

uw camper of caravan binnen 2 minuten waterpas

VEERSYSTEMEN

 

Hulpveren bij een bladveer:

Voor meer dan 90% van de campers zijn stalen spiraal hulpveren de beste keus. De achterzijde van de camper blijft voldoende op hoogte, zelfs bij de maximaal toelaatbare aslast. Stalen schroefveren in combinatie met de standaard bladveren zijn een ideale combinatie, dit geeft een veel beter comfort dan het plaatsen van een extra bladveer.

 

Hulpluchtveren bij een bladveer:

Deze worden meestal gemonteerd bij sterk wisselende belading, U kunt zelf de autohoogte instellen. De eenvoudigste uitvoering is een 1-kamer systeem. Hierbij wordt één vul-/aflaatventiel voor beide luchtveren gebruikt. Bij een 2-kamer kan iedere balg afzonderlijk op druk worden gebracht. Het systeem kan met ieder bandenvulapparaat op de gewenste druk gebracht worden.

 
   

Hulpluchtveren bij een AL-KO chassis:

Deze worden meestal gemonteerd bij sterk wisselende belading, U kunt zelf de autohoogte instellen. Deze set wordt altijd met een 2-kamer systeem met compressor, hierdoor kan iedere balg afzonderlijk op druk worden gebracht.

 

VeRhogingsvoorveren:

Met deze speciale verhogingsveren komt de voorzijde 4-6 cm omhoog (afhankelijk van de gekozen set en het autotype) zonder dat de auto stug wordt. Veel campers die door hun gewicht continu of heel snel op hun bumpstop komen, worden juist veel comfortabeler. U heeft minder snel schade aan de onderzijde bij drempels en slechte wegen. Het is niet meer nodig om bij een standplaats de voorkant op blokken te rijden. De wegligging verbeterd.